duminică, 29 august 2010

BikeWalk de vara 6

Dupa ce am fost la cu bicicleta la Comana si dupa ce am mers cu bicicletele la metrou binenteles ca nu puteam sa terminam altfel ziua de bicicleala decat mergand la penultima editie BikeWalk. Tocmai din aceasta cauza am decis sa coboram din metroul la statia Tineretului, intrucat de aici incepe traseul BikeWalk in fiecare sambata de la ora 18:00. Inca o data ne-am plimbat la BikeWalk si am socializat cu ceilalti participanti.

Si de aceasta data s-au strans aproximativ 200 de oameni, ce au pedalat acompaniati de masinile si motocicletele de politiei.

Am pornit din parcul Tineretului in sunt zglobiu de claxoane si ne-am indreptat catre piata Unirii. Ca la fiecare editie toata lumea era vesela si binedispusa, vorbind unii cu altii in trafic si claxonand in dreptul fiecarei intersectii, sau a oamenilor aflati pe margine ce ne sustineau.

Ce nu mi-a placut a fost faptul ca la un moment dat s-a gasit cineva care era foarte deranjat de "zgomotul" creat de claxoanele bicicletelor. Necunoscand respectiva persoana decat din vedere, am mers pe ideea ca este doar un capriciu copilaresc. Dar intrucat chipul mi se parea foarte cunoscut de prin fotografiile de la diverse evenimente "pe doua roti" am avut curiozitatea sa vad cine era cel deranjat, si spre stupoarea mea am vazut ca este o persoana activa in organizarea de "alte evenimente de profil" si mai mult decat atat, se declara a fi anarhist, de altfel si blogul sau cu titlu pompos in limba engleza te duce cu gandul la acelasi lucru, cu toate ca dupa ce te uiti peste cateva articole (toate scrise in romana) nu gasesti nimic care sa te duca cu gandul la anarhie. Si uite asa ajungem din nou la zicala "pe dinafara-i vopsit gardu' si-nauntru leopardu'". Se pare ca prima impresie nu ma inselat. Oricum cred ca ar fi o idee ca Ariel sau Iulian, cei ce sustin miscarea BikeWalk, si pe care tin sa ii felicit inca o data pentru ce au realizat, sa mentioneze pentru cei ce nu inteleg ca este un eveniment de promovare, un moment vesel, pentru ca se pare ca sunt unii care nu inteleg acest aspect.

Am trecut pe la Universitate, am ajuns la Romana si ne-am intors pe Calea Victoriei pana la P-ta Natiunilor Unite, de unde ne-am indreptat catre parcul Izvor. Aici am mai stat un pic sa ne odihnim, sa ne rehidratam, si sa socializam.

Apoi am pornit spre casa parcurgand ultimii kilometrii dintr-o sambata superba petrecuta in saua bicicletei.

Ce ma asteapta saptamana urmatoare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu