vineri, 13 august 2010

Evenimente prin oras

In ultima vreme nu am mai participat la nici un concurs. Vroiam sa merg duminica aceasta la Pitesti, la Arges Summer Race, dar din pacate s-a amanat din nou, asa ca urmatoarea iesirea off-road cred ca va fi la Comana pe 28 august. Intre timp, participa la diferite evenimente in oras. Am fost pana acum in fiecare sambata la BikeWalk, iar incepand de joia trecuta locuitorii din cartierul Drumul Taberii se intalnesc la "Drumul bicicletei". In aceasta noaptea voi merge la Ciclopromenada nocturna 6, care va avea startul in parcul Izvor, va trece prin cartierul Drumul Taberii, si se va termina in regie, iar maine sper ca voi participa din nou la BikeWalk, cu toate ca se anunta o alta zi caniculara.

Drumul bicicletei

Asa cum spuneam si mai sus, incepand de joia trecuta, 5 august a.c., locuitorii din cartierul Drumul Taberii se intalnesc la "Drumul bicicletei", o plimbare usoara prin cartier alaturi de alti vecini. Prin intermediul acesteia speram sa gasim mai multi pasionati de acest sport, si deasemenea speram ca in timp sa ajutam la marirea numarului de persoane ce folosesc bicicleta in acest cartier precum si a facilitatilor destinate acestor persoane. La prima editie au venit doar sase persoane, sau mai bine spus sase barbati. Aseara, la cea de a doua editie, am fost 12 persoane, printre care si o domnisoara. Am avut biciclete mai scumpe, biciclete mai ieftine, echipate de XC, trial sau city. Am avut chiar si un Low-rider, multumita lui Ionut, caruia de altfel ii multumim si pentru fotografii.
Joia viitoare ne vom strange in acelasi loc, si va asteptam si pe voi cu mic cu mare, la plimbare.Un scurt rezumat al evenimentelor la care intentionez sa particip weekendul asta si saptamana viitoare:

  1. Daca ar fi ciclopromenada nocturna 6 - astazi, 23:30, Parcul Izvor, Bucuresti
  2. BikeWalk - maine, 18:00, Parcul Tineretului, Bucuresti
  3. Drumul bicicletei 3 - joi, Drumul Taberii 24 (Favorit), Bucuresti
  4. BikeWalk - sambata viitoare, 18:00, Parcul Tineretului, Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu