joi, 23 septembrie 2010

Cube Days V si alte bicicleli

Duminica trecuta asa cum am anuntat am fost la Cube Days V. Evenimentul a fost organizat de BikeXpert la Cernica, si a fost ultima editie din aceasta vara. Sper ca se va relua acest eveniment si vara viitoare.

Ne-am strans la strandul Cernica in jurul orei 9 dimineata. Batea vantul si toata lumea era cam zgribulita. Eu bineneteles ca uitasem sa imi iau si haina cu mine, asa ca eram doar in tricou, noroc cu Stefan care avea o bluza in plus in masina. In plus Dragos avea grija ca muzica sa fie pe masura evenimentul, si ne-am mai incalzit dansand. De data asta Robert, ghidul nostru de la editia a patra a Cube Days, a lipsit, asa ca am mers cu grupa lui Cocos. Binenteles aici s-au inscris toti cei care ne-am mai intalnit la Drumul bicicletei, sau alte evenimente de acest gen.

Am parcurs ~ 30 Km. prin frumoasa Padure Cernica. Vremea a tinut cu noi soarele incalzindu-ne imediat ce am pornit la drum. Tot drumul a fost uscat, chiar prea uscat. Am mers pe sub bolta copacilor, am trecut printr-o zona de conifere unde miroasea fantastic, ne-am plimbat pe marginea lacului, una peste alta o iesire foarte reusita. Singurul lucru care a lipsit a fost cursul tehnic tinut de Mircea Florescu la editiile anterioare.

La final am macat cativa mici, unii au baut berica, altii care trebuiau sa conduca la intoarcere s-au multumit cu apa.

Abea astazi am reusit sa ma ocup Blacky (asa m-am hotarat sa o numesc pe bicicleta mea: Black Beauty, pe scurt Blacky, stiu nu sunt foarte original :D) si i-am facut o baie. M-am chinuit ceva pana am reusit sa curat lantul asa cum trebuie, dar in final am reusit sa il curat. Si daca tot am spalat atat, m-am gandit ca ar trebui sa va arat si noul angrenaj cu noile pedale. Angrenajul este de la Truvativ, iar pedalele habar nu am ce sunt dar imi plac mult mai mult decat cele vechi.

Apropo, daca este cineva interesat vand angrenajul vechi cu tot cu pedale.

In seara asta ma pregatesc sa merg la Drumul bicicletei 8. La 19:00 ma intalnesc la Favorit, cu cei ce vin din Drumul Taberei si Militari, iar la 19:30 ne intalnim cu restul la punctul de plecare: centrul Parcului Vacaresti (in spatele Palatului Copiilor). Tura va fi prin Tineretului si Berceni.

Sambata abea astept sa merg la Predeal MTB Trophy la tura scurta pentru amatori binenteles. Revin saptamana viitoare cu detalii, sa va spun cum a fost.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu