joi, 29 septembrie 2011

Tura prin Cernica

Nu mai iesisem cu bicicleta din oras de la Prima Evadare, asa ca sambata trecuta m-am decis sa particip la tura prin Cernica organizata de Cristi. Ajuns deja la a VIII-a editie, oferea un traseu frumos de ~ 40 Km prin padurea Cernica.

Dupa ce m-am chinuit cu sa schimb cauciucurile cu vreo doua zile inainte, dupa multe pene, doua camere noi, sambata dimineata am pornit la drum. Ah am uitat sa spun ca am facut si o mica revizie joi, baietii de la Bicishop mi-au schimbat placutele de frana pe fata, uleiul, indreptat discurile de frana si reglat bicicleta.

M-am intalnit cu Mihai aproape de mine si am mers impreuna pana pe Cal. Calarasi unde l-am asteptat si pe Andrei, si ne-am indreptat toti trei catre intrarea in parcul Pantelimon. Acolo ne-am intalnit cu restul grupului, si am pornit catre padure. In total am fost noua baieti care am participat la aceasta tura, iar eu cred ca am fost cel mai lent dintre ei. Lipsa de anrenament facandu-se simtita inca de la inceput prin dureri la partea dorsala.

Vremea a fost superba, numai buna de pedalat, iar traseul perfect uscat, astfel ca ne-am umplut repede de praf. In Branesti am facut un popas mai mare, unde am mancat si ne-am odihnit un pic.

Spre final, am inceput sa "simt" si genunchiul drept, care imi indica ca nu s-a vindecat singur de la mama natura. Am mai facut un popas la fantana din curtea Manastirii Cernica si am pornit catre Bucuresti.

Binenteles ca nu puteam sa termin altfel decat cu o noua pana facuta chiar la intrarea in oras.

In total am parcurs ~ 75 Km. pe bicicleta, si lansand la o parte durerile de fund si genunchi, si penele, m-am simtit extraordinar.

Multumesc de invitatie lui Cristi si astept invitatia la urmatoarea editie.

2 comentarii:

  1. Sper ca ti-ai revenit intre timp... In concluzie, trebuie sa reiei programul de antrenamant altfel, uite ce patesti...:)

    RăspundețiȘtergere