vineri, 31 decembrie 2010

Am avut un an plin

La sfârşit de an, ce altceva aş putea să scriu decât o retrospectivă a anului ce tocmai se incheie. Asta pe lângă un joc de leapşa a bloggerilor, pornită de persoane de care nici nu auzisem până acum, dar se pare ca acest joc de leapşa şi'a creat cumva drum şi către mine, Radu Balan fiind cel ce m-a desemnat sa scriu un articol pe această temă.

Anul 2010 pentru mine a însemnat un an plin de evenimente plăcute, şi de realizări personale. Am început anul cu o plimbare de o noapte la munte alături de soţia mea Raluca şi de prietena noastră Cristina. Începând anul pe drumuri, am continut cu drumurile şi in cursul anului.

În 2010 am biciclit ~ 2500 Km.
Astfel prin primăvară am decis că este momentul să îmi cumpăr o noua bicicletă, pe cea veche i-am lăsat-o tatălui meu, să se mai plimbe şi el, mai ales că ştiu ca a fost întodeauna atras de vehiculele pe două roţi. Noua bicicleta, Cube Aim, model 2010, a reuşit să mă schimbe destul de mult. Astfel am ajuns să particip in cursul anului la trei concursuri de MTB: Prima evadare, Surmont MTB Challenge şi Predeal MTB Trophy. În afara de concursuri am participat la multe ieşiri cu bicicletele, prin jurul Bucureştiului, unele iniţiate de mine, altele iniţiate de alţii. Au fost foarte frumoase ieşirile de la Cube Days, organizate de cei de le BikeXpert, şi le aştept cu interes şi anul viitor.
Dar nu am ieşit cu bicicleta doar la concursuri sau la pădure ci am mers si la evenimentele din oraş, unde am avut ocazia să cunosc nişte oameni deosebiţi pasionaţi de bicicletă, care mi-au insuflat şi alimentat pasiunea mea pentru biciclete. Am mers la BikeWalk şi Ciclopromenada nocturnă. Apoi în urma unor discuţii am vrut să mă implic mai mult şi am iniţiat proiectul Drumul bicicletei de care personal sunt foarte mândru şi cred că a reuşit să îşi atingă obiectivul.
Nu mă voi apuca acum să îi înşir pe toţi oamenii frumoşi pe care i-am întânit la aceste evenimente, întrucât sunt prea mulţi, dar ţin să le mulţumesc tuturor pentru că au acceptat să îmi fie prieteni, şi vreau în mod special să le mulţumesc celor m-au ajutat să pun pe picioare proiectul Drumul bicicletei, şi care probabil anul viitor se vor implica mult mai mult decât o voi putea face eu.

În 2010 am schimbat cifrul
Alături de câţiva prieteni am aniversat împlinerea a trei decenii de când fac umbră acestui pământ.

Cea mai importantă realizare pe plan personal a venit în momentul ăn care am aflat că voi avea un copil, cel mai probabil o fetiţă din câte ne-a spus Dl. Dr. Filipescu.

Astfel consider că pe plan personal am avut un an plin, dar pe plan profesional nu pot spune că s-a întâmplat nimic deosebit.

Sper ca anul următor să ne aducă tuturor mai multă stabilitate financiară şi cât mai multe realizări personale şi profesionale.

Şi ca să continui jocul de leapşa arunc mănuşa către Andrei şi Gabriel şi aştept cu interes articolele lor.

Va doresc tuturor un an bun, şi multă multă sănătate, fără sănătate nu putem realiza mare lucru.

La mulţi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu